OEKO-TEX

Vårt arbete för en natur som vi alla älskar

Skhoop i Åre AB har beviljas tillstånd enligt STANDARD av OEKO-TEX® att använda STANDARD 100 av OEKO-TEX® logo, baserat på testrapport 20-28222-1, RISE IVF AB, SVERIGE

Vad är OEKO-TEX®?
1. STANDARD 100 by OEKO-TEX® testning och certifiering utförs uteslutande av oberoende testinstitut för OEKO-TEX® Association. Testkriterierna är globalt standardiserade och är uppdateras minst en gång per år på grundval av ny vetenskaplig information eller lagstadgade krav.
2. OEKO-TEX® är avsett för alla typer av textilier som har testats för skadliga ämnen, från garn till den färdiga produkten.
3. Med det unika numret på etiketten kan du verifiera certifieringens och certifikatens giltighet som är testade för skadliga ämnen under: www.oeko-tex.com/sv/label-check

Varför OEKO-TEX®?
För konsument: STANDARD 100 by OEKO-TEX® certifiering säkerställer att de produkter som har OEKO-TEX®-logotyp med SKHOOP unikt nummer: SE 20-245 har testats så inga skadliga ämnen har hittats i någon av komponenterna i plagget; allt från tyg, blixtlås, sytråd, isolering, skum, knappar etc. Allt har verifierats och godkänts.

För naturen: OEKO-TEX® certifiering bekräftar att alla komponenter i plaggen har testats så att inga skadliga ämnen finns. För att minimera ”footprints” i naturen är STANDARD 100 by OEKO-TEX® ett mycket bra alternativ för både människa och natur. Vi har bara en planet och den värdesätter vi enormt och gör det vi kan för att minimera våra ”footprints”.

För detaljhandeln: OEKO-TEX ger dig en försäkran om att du säljer hållbara icke-skadliga produkter i din butik. Märkningen som varje plagg ska ha som certifieras är ett bevis på att plaggets komponenter har testats och har godkänts enligt STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

SKHOOP unika nummer är: SE 20-245

www.oeko-tex.com