Kontakta oss

Välkommen att kontakta oss med dina frågor eller funderingar! Du hittar också info nedan som kanske kan vara till hjälp :)

Maila oss
Frakt och leverans
Hur levereras min vara?

Varor som beställs via www.skhoop.se skickas med PostNord/DHL Service Point. När varan ankommit till ditt närmsta utlämningsställe aviseras du via SMS alternativt brev. Skulle du inte hört något inom en vecka så vänligen kontakta oss på info@skhoop.se så hjälper vi dig vidare. En frakt- & expeditionsvgift på 39:- SEK debiteras per beställning.

Byten och returer
Vill du byta eller returnera en vara?

Om du vill byta en vara så returnerar du den felaktiga varan och beställer den nya via shoppen. Du kommer att krediteras pengarna för den returnerade vara så fort den kommit oss tillhanda. Använd den bifogade returfraktsedel och var noga med att bifoga ifyllt returformulär med dina uppgifter. En kostnad på 39:- SEK debiteras vid retur.
Handlar du varor från vår rea eller outlet medföljer ingen retursedel utan du skickar tillbaka varorna till oss på det sätt som passar dig bäst.

Tveka inte att maila oss om du har några frågor eller funderingar kring ditt byte eller retur. Du når oss på info@skhoop.se

Hoppas du fått svar på dina funderingar. Välkommen tillbaka till startsidan där du hittar alla våra produkter.

Startsida

Designed in Åre

Designed in Sweden, by women for women

Snabba leveranser

Du får din beställning inom ett par dagar

Smidig kontakt

Maila oss och få snabbt svar på dina funderingar